• Nicki von Platen

  0709-11 75 00

  Ägare och VD

  Grundade företaget 1979 och tycker fortfarande att det är lika roligt och inspirerande att få gäster att trivas! Född i Stjärntecknet Tvillingarna och är enligt de som vet en otroligt typisk ”Tvilling”. Verbal, social, gillar kombinationen av tradition och förnyelse samt intensitet omväxlande med lugnet som finns på landet.

  Älskar djur, har hästar och ”delad vårdnad” om dotterns hund Jack. Åker gärna en tur på sin Honda 750 four/chopper när väder och tid tillåter.

  Motto: You can get it if you really want

 • Marie Anderstedt

  0709-11 75 01

  Produktionsledare/projektredovisning

  Marie ansvarar för våra representationskunder och är den som oftast ordnar blommor och de ”små” men SÅ viktiga detaljerna på våra evenemang.

  Privat är det skogspromenader, gärna i svampskogen som lockar, tillsammans med familjen och hunden Dixie, om det inte är så att något av barnen har en fotbollsmatch som måste hejas på! Choklad eller rött vin i goda vänners lag är annars en härlig del av livet!

  Motto: Det ordnar sig alltid!

 • Annelie Zeiloth

  0709-11 75 02

  Vår “klippa” hos en av våra representationskunder.

  Började hos oss våren 2011, då en av våra kunder ville utöka vårt åtagande. Vi blev rekommenderade att kontakta Annelie och höra om hon var intresserad att ansvara för tjänsten. Och det var hon! Hon fixar och donar, har superkoll och alltid nära till skratt - utom när hon står framför en kamera, vilket hon inte gillar!

  I övrigt är Annelie en riktig fotbollsentusiast! Bajen, Bajen, Bajen! Att sjunga karaoke och umgås med vänner står också högt på den ”privata dagordningen”.

 • Mats Nielsen

    Projektledare/produktionsledare Mats har jobbat på OUI mellan 2007 och 2015.  De första åren jobbade han med oss när han var hemma mellan sina utlandsresor sedan blev han fast anställd hösten 2010. Förutom att vara projektledare på OUI är Mats även utbildad kock och bartender och har alltid varit vår "handy man" när det behövts. Han jämnar även ut könsfördelningen på företaget något. Resor tillsammans med flickvännen Magdalena och fotografi är Mats stora privata intressen. Från och med sommaren 2015 kommer Mats arbeta med sitt och Magdalenas företag inom Yoga och meditation.   Han ingår fortfarande i vår "innersta krets" men kommer enbart förstärka på OUI i samband med större eller speciella projekt.

 • Kontoret

  08-720 00 77

  Besöksadress: Magnus Ladulåsgatan 9


  Postadress: Box 38175, 100 64 Stockholm