En av mina största förebilder är Olof Stenhammar. Naturligtvis för allt det han skapat – men i betydligt större omfattning för den han ÄR och det han står för! Olof är en briljant person med humor, ödmjukhet, lojalitet och känsla för djur och natur. Det arbete han gör på Siggesta Gård på Värmdö är en fröjd att få följa.

Att Organization Unlimited under många år har fått förmånen och glädjen att få vara och ta del en liten del av det som Olof skapat inom olika områden, är något som jag och mina kollegor är oerhört glada och tacksamma över.

I en artikel i tidningen Entreprenör (dit också bilden på Olof hör) beskriver han sig själv så här: – ”Jag är en bondpojk som råkade glida in i finansbranschen på ett bananskal. Jag är egentligen inte särskilt intresserad av aktier utan gillar fast mark under fötterna”. Att förvandla Siggesta till en upplevelse- och konferensanläggning i toppklass har idag blivit hans käraste affärsprojekt.  

I mitten av åttiotalet hade vi – med vårt samarbete med Restaurang-akademien som grund – börjat hjälpa flera olika finansbolag med deras internrepresentation.Vi ansvarade för affärsluncher och middagar på deras kontor, en tjänst som växte mycket vid den här tiden. Därför kom vi att även få Olofs företag Optionsmäklarna OM som kund.

Som en följd av detta fick vi även ta ansvar för ett stort antal roliga och minnesvärda företagsfester. När Olof sedan köpte två fastigheter på Värmdö hjälpte vi till med allt från Jakthelger till taklagsfester när husen renoverades. En bit in på nittiotalet skildes våra vägar och under ganska många år hade vi inte några uppdrag alls för Olof eller hans företag.

Därför var det så otroligt härligt när våra vägar korsades igen för ett antal år sedan. Vi ansvarade för en investerarmiddag för ett projekt, där Olof var en av nyckelpersonerna.

Som en följd av det kom vi att få vara med på OM:s 30-års jubileum, något som verkligen kändes speciellt! Efter det har vi jobbat en hel del på både Siggesta Gård och på Norrnäs Gård, med olika spännande projekt.