Vi på Organization Unlimited har aldrig haft som mål att jobba med ”kändisar” eller att arrangera premiärer etc. Vi har helt enkelt inte hamnat i den nischen, även om det nog varit ett ganska omedvetet val.

Därmed inte sagt att vi inte gjort flera spännande ”kändisuppdrag” genom åren. Vår kräftskiva för bandet TOTO är ett av dem! Kommer ni ihåg den kvällen @ingrid Boström och @Helene Axelsson?

Men jag ska ärligt säga att jag inte är helt säker på att jag då visste exakt vilka de var, eller hur stort genomslag deras låtar Africa, Rosanna eller Hold the Line skulle få – när man tittar tillbaka nästan 40 år senare.

Det är fascinerande att titta på underlagen, se vilka ”löjligt låga” priser det var och hur vi beräknade tiden mm. 1 timma planering…. Lokalen vi bokade var Storängs-salen i Nacka, som är en riktigt genuin lokal som passade bra för ändamålet. Allt gick väldigt bra och skötsamt till och strax innan midnatt rullade gästerna tillbaka in mot Stockholm. Dock lite påverkade av all den snaps som de förväntades dricka – för att inte tala om att sjunga snapsvisor!!
Det var på den här tiden jag lärde känna @George Reispass som jag fortfarande har kontakt med! Härligt med långa relationer, även om vi inte setts på ett antal år!!