Våra senaste projekt

Järva TrädvårdsCenter 10 år

December 2022

När Järva TrädvårdsCenter firade 10 år ville de kombinera firandet med en konferens. Platsen för konferensen var Lejden, norr om Arlanda, hos Naturgruppen. Utmaningen var att lokalen var ett charmigt magasin – utan uppvärmning. Med duktiga samarbetspartners och  engagerade deltagare så blev det en fantastisk dag med trivsam inramning, mycket intressanta presentationer, god mat och trevlig stämning.

RO-gruppens julbord

December 2022

Ro-gruppen höll årets julbord i vad som ska bli deras nya kontor, med inflyttning efter sommaren.

En rå betonglokal förvandlades tillsammans med RO-gruppens kreativa team till ett ombonat och mysigt rum med mycket julkänsla.

Vi stod för juldekor och värdskap, och Ett Litet Kök för den goda maten.

Juldekor, TOLV, Tele2 Arena

November 2022

Ett återkommande favoritprojekt är det årliga juldekorsuppdraget på TOLV Eventcenter, Tele 2 Arena. Antalet granar växer i takt med att eventytorna förändras från år till år.

I år fylldes de 5 000 kvadratmetrarna med bl. a. hela 10 riktigt stora granar, 80 meter juteväv till julbord, ljusslingor, stjärnor, snöflingor, kulor, tomtar och mycket, mycket mer.  

Ljus och Kultur

Oktober/November 2022

Ljus och Kultur i Borgvik, ett initiativ som startades av Nicki år 2012, är en fantastisk ljusfestival som sker under höstlovet.

Kulturbyggnader i den lilla bruksorten nära Grums i Värmland ljussätts med lampor och projiceringar och är ett väldigt uppskattat evenemang bland både unga och äldre besökare.

Edit K´s vårmingel

Oktober 2022

Vårens Covid-restriktioner ledde till att Edit flyttade sitt mingel från vår till höst.

Något som inte på något sätt syntes i lokalen, då hennes kontor dekorerades med blommor, godis och ballonger i härligt vårlika pastellfärger.

 

 

 

 

 

Duvnäsloppet

September 2022

Duvnäsloppet är loppet som Nicki tog initiativet till år 2007 under Saltsjö-Duvnäs 100-årsfirande.

Med bas i/runt Ringparken har loppet nu genomförts 15 gånger och vi på OUI har varit med varje år.

Tillsammans med Saltsjö-Duvnäs Sportklubb är vi en del av projektledningen och sköter mycket av det praktiska.

 

 

 

 

 

Kalin Setterberg kräftskiva

September 2022

Denna kund – som vi samarbetat med under väldigt många år – började sin höstfest vid Skeppsbron, där de gick ombord på elbåten Sightseeing Ride. Målet var Hammarby roddklubb där vi förberett för kräftskiva med alla klassiska tillbehör och sånghäften med klassiska snapsvisor.

120 väldigt nöjda medarbetare sjöng snapsvisor i kör in på småtimmarna.

 

 

 

 

 

Social Industries kräftskiva

September 2022

Augusti/September – kräftskivornas månader!

Denna gång var vi hemma hos en kund i skärgården. En mindre företagsfest för 12 personer med efterföljande dans på trädäcket till solen gick neroch lite längre.

Ett projekt vi älskade att få göra, i nära dialog med kunden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julfirande hos kund i fabriken!

December 2019

Åter igen var vi med för att fira in julen hos en trogen kund. Vi älskar projektet då det är förvandling på högsta nivå att skapa ”julmys” i en fabrikslokal. Det bjöds på ljuv sång av de anställdas egna band och pysselverkstad medan vi serverade glögg med tilltugg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Temafest, besök av självaste ”Ridley Scott”!

November 2019

Under slutet av november fick vi förfrågan om att vara medproducenter till en fest på reklambyrå med tema ”Ridley Scott”. Rummen skapades efter filmer som Alien, Blade Runner och Gladiator. Ett stort och nästan galet dekoruppdrag som var uppskattat av kunden. Vi på OUI är otroligt tacksamma för våra praktikanter som gjorde ett strålande jobb under projektet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juldekor TOLV, nu är det jul igen!

November 2019

Så som vi gjort sedan 2013 har vi nu ännu en gång förvandlat hela TOLV under tele2 arena inför de nalkandes juletiderna.
Vi riggar upp 8 granar allt från enorma till små, tusentals julkulor, tomtar i varenda vrå, metervis med gran-girlanger, vackra julpaket och stämmningsfulla ljusslingor.
Vi är ett slipat gäng som nu får upp allting i en väldig fart, nu hoppas vi bara att allt får sitta kvar i fred så att TOLVs gäster får njuta i lugn och ro av julstämningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Födelsedagsfest på Studio Watz,

viva Las Vegas!

September 2019

Studio Watz vackra lokaler förvandlades för en kväll till ett casino med storslagen underhållning då kund firade sin stundande 50årsdag.

 

 

 

 

 

 

Födelsedagsfest på Biskopsudden.

Augusti 2019

”Kom som du inte är” Så löd inbjudan till ett härligt födelsedagsfirande på Fyrskeppet vid Biskopsudden på Djurgården med kostymer och utklädnad, den ena mer fantasifull än den andra. Festen startade med en båttur ombord på Nämdöfjärd och med underhållning av Tommy Löbel Swing Band, följt av middag på Fyrskeppet. För att slutligen toppa kvällen med kundens önskemål – en catwalk-visning! Showen utfördes av kvällens gäster, som var utklädda till allt från lejon, parkeringsvakter, hippies till pirater och djurgårdare. Kvällen avslutades med dans och fest inne på Fyrskeppet. Några kommentarer från gästerna: ”Tack för en otroligt kul kväll, snyggt värdpar, stilig 65 åring och en gungande stämning   ”Tack för en fantastiskt trevlig, rolig o välorganiserad fest”  ”Bamsetack för en magisk festkväll o upplevelse med mycket rock’n’roll”

 

 

 

 

 

 

Rysshärjningar 300 år, slaget vid Stäket.

Augusti 2019

”År 2019 är det 300 år sedan rysshärjningarna drabbade delar av den svenska ostkusten. Under sommaren år 1719 plundrade den ryska härjningsflottan från Gävlebukten till Norrköping. Under 41 dagar brändes ett flertal städer, gods och bruk ner och 20 000 människor blev hemlösa.” – http://ryssharjningarna.se/

I samarbete med Nacka KommunMuseet Hamn, Saltsjöbadens församling och Svenska Lif:Compagniet fick vi förmånen att vara med för att koordinera och kvalitetssäkra både specialkväll för samtliga samarbetspartner och de publika evenemang som uppmärksammade denna historiska händelse.

Under helgen 10-11 augusti stod Svenska Lif:Compagniet för uppvisningar i Waxholm, marsch genom Stockholm, uppvisning på Armémuseet, tältläger på Skogsö och gestalta det stora ”Slaget vid Stäket”.

Ett intensivt, spännande och väldigt lärorikt projekt för oss på Organization Unlimited.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bröllop i Värmland

Augusti 2019

En magisk helg med bröllop i de värmländska skogarna. Gäster från när och fjärran reste till Värmland denna helg för att fira brudparet.

Firandet pågick i dagarna två med vigsel och bröllopsfest dag ett följt av brunch i latinoinspirerat tema dag två.  En helg att minnas!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bröllop på Ingarö

Juli 2019

Förtroendet att få vara med på en av sina kollegors stora dag är fantastiskt! Tack Joakim och Sabina för att vi fick vara en del av er dag i de underbara och personliga miljöer som infinner sig på ert Ingarö. 

 

 

 

 

 

Svenska von Platen föreningen,
jubileumsträff

Maj 2019

Svenska von Platen är Sveriges äldsta adelsförening. Var 3:e år arrangeras en ”familjedag”. I år var det jubileum och det blev rekordstor uppslutning! 

Helgen började på Ystad Saltsjöbad där första kvällens middag ägde rum. Under middagen berättade unga stipendiater om sina olika studier. Dagen efter var det golftävling samt busstur till bl.a. Balzar von Platens hem i Ystad och andra intressanta besöksmål. På kvällen blev det jubileumsmiddag på fantastiska släktgodset Övrabyborg. Middagen levererades av Max Grym från Villa Strandvägen. Helgen avslutades med årsmöte för föreningen. Ses igen 2022! 

Här finns ett antal exempel på äldre kundcase där vi har hjälpt med allt från att ordna lyckade affärsmåltider till att ansvara för större publika evenemang.

Vår servicekänsla och flexibilitet gör att våra kunder kan förena nytta med både sekretess och effektivitet.