Våra senaste projekt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Födelsedagsfest på Watz

Januari 2020

Kunden önskade en ”hemma-hos-känsla” till firandet av sin 60årsdag. Vi hade åter igen äran att få jobba på vackra Studio Watz med möbler från ett stort hopplock olika leverantörer lyckades vi skapa rätta stämningen. Tommy Löbel band satte rätt stämning på mingel vid fördrink. Restaurang Asplund var åter igen med och levererade en underbar middag med plockmat följt av lammgryta, ostbuffé och dessert. Kvällen dansades ut med underhållning av One Hell of a Band och DJ Steffe P.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julfirande hos kund i fabriken!

December 2019

Åter igen var vi med för att fira in julen hos en trogen kund. Vi älskar projektet då det är förvandling på högsta nivå att skapa ”julmys” i en fabrikslokal. Det bjöds på ljuv sång av de anställdas egna band och pysselverkstad medan vi serverade glögg med tilltugg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Temafest, besök av självaste ”Ridley Scott”!

November 2019

Under slutet av november fick vi förfrågan om att vara medproducenter till en fest på reklambyrå med tema ”Ridley Scott”. Rummen skapades efter filmer som Alien, Blade Runner och Gladiator. Ett stort och nästan galet dekoruppdrag som var uppskattat av kunden. Vi på OUI är otroligt tacksamma för våra praktikanter som gjorde ett strålande jobb under projektet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juldekor TOLV, nu är det jul igen!

November 2019

Så som vi gjort sedan 2013 har vi nu ännu en gång förvandlat hela TOLV under tele2 arena inför de nalkandes juletiderna.
Vi riggar upp 8 granar allt från enorma till små, tusentals julkulor, tomtar i varenda vrå, metervis med gran-girlanger, vackra julpaket och stämmningsfulla ljusslingor.
Vi är ett slipat gäng som nu får upp allting i en väldig fart, nu hoppas vi bara att allt får sitta kvar i fred så att TOLVs gäster får njuta i lugn och ro av julstämningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Födelsedagsfest på Studio Watz,

viva Las Vegas!

September 2019

Studio Watz vackra lokaler förvandlades för en kväll till ett casino med storslagen underhållning då kund firade sin stundande 50årsdag.

 

 

 

 

 

 

Födelsedagsfest på Biskopsudden.

Augusti 2019

”Kom som du inte är” Så löd inbjudan till ett härligt födelsedagsfirande på Fyrskeppet vid Biskopsudden på Djurgården med kostymer och utklädnad, den ena mer fantasifull än den andra. Festen startade med en båttur ombord på Nämdöfjärd och med underhållning av Tommy Löbel Swing Band, följt av middag på Fyrskeppet. För att slutligen toppa kvällen med kundens önskemål – en catwalk-visning! Showen utfördes av kvällens gäster, som var utklädda till allt från lejon, parkeringsvakter, hippies till pirater och djurgårdare. Kvällen avslutades med dans och fest inne på Fyrskeppet. Några kommentarer från gästerna: ”Tack för en otroligt kul kväll, snyggt värdpar, stilig 65 åring och en gungande stämning   ”Tack för en fantastiskt trevlig, rolig o välorganiserad fest”  ”Bamsetack för en magisk festkväll o upplevelse med mycket rock’n’roll”

 

 

 

 

 

 

Rysshärjningar 300 år, slaget vid Stäket.

Augusti 2019

”År 2019 är det 300 år sedan rysshärjningarna drabbade delar av den svenska ostkusten. Under sommaren år 1719 plundrade den ryska härjningsflottan från Gävlebukten till Norrköping. Under 41 dagar brändes ett flertal städer, gods och bruk ner och 20 000 människor blev hemlösa.” – http://ryssharjningarna.se/

I samarbete med Nacka KommunMuseet Hamn, Saltsjöbadens församling och Svenska Lif:Compagniet fick vi förmånen att vara med för att koordinera och kvalitetssäkra både specialkväll för samtliga samarbetspartner och de publika evenemang som uppmärksammade denna historiska händelse.

Under helgen 10-11 augusti stod Svenska Lif:Compagniet för uppvisningar i Waxholm, marsch genom Stockholm, uppvisning på Armémuseet, tältläger på Skogsö och gestalta det stora ”Slaget vid Stäket”.

Ett intensivt, spännande och väldigt lärorikt projekt för oss på Organization Unlimited.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bröllop i Värmland

Augusti 2019

En magisk helg med bröllop i de värmländska skogarna. Gäster från när och fjärran reste till Värmland denna helg för att fira brudparet.

Firandet pågick i dagarna två med vigsel och bröllopsfest dag ett följt av brunch i latinoinspirerat tema dag två.  En helg att minnas!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bröllop på Ingarö

Juli 2019

Förtroendet att få vara med på en av sina kollegors stora dag är fantastiskt! Tack Joakim och Sabina för att vi fick vara en del av er dag i de underbara och personliga miljöer som infinner sig på ert Ingarö. 

 

 

 

 

 

Svenska von Platen föreningen,
jubileumsträff

Maj 2019

Svenska von Platen är Sveriges äldsta adelsförening. Var 3:e år arrangeras en ”familjedag”. I år var det jubileum och det blev rekordstor uppslutning! 

Helgen började på Ystad Saltsjöbad där första kvällens middag ägde rum. Under middagen berättade unga stipendiater om sina olika studier. Dagen efter var det golftävling samt busstur till bl.a. Balzar von Platens hem i Ystad och andra intressanta besöksmål. På kvällen blev det jubileumsmiddag på fantastiska släktgodset Övrabyborg. Middagen levererades av Max Grym från Villa Strandvägen. Helgen avslutades med årsmöte för föreningen. Ses igen 2022! 

Här finns ett antal exempel på äldre kundcase där vi har hjälpt med allt från att ordna lyckade affärsmåltider till att ansvara för större publika evenemang.

Vår servicekänsla och flexibilitet gör att våra kunder kan förena nytta med både sekretess och effektivitet.