Vad vi erbjuder

Vi skapar varje evenemang från grunden, i allt från de stora övergripande strategierna till de små detaljerna. Fokus ligger alltid på att skapa en välkomnande känsla, fungerande flöden och hög kvalité till rimliga kostnader. Här finns några exempel på vad vi kan hjälpa er med. 

Företagsevent

”Det här ordnar vi själva, alla kan ju fixa en fest”. –”Årets festkommitté består av de fem som senast anställdes i företaget”. -”Det är dyrt och upplevs som för exklusivt att ta in en Eventarrangör”. Känns argumenten igen?

Låt oss få träffa er och gå igenom ert planerade evenemang, så kommer ni förstå varför det absolut kan vara värt att anlita oss för ert genomförande. I slutändan blir det inte en kostnad utan en investering – i ert företags kund- och interna relationer.

Värdskap

Att få människor att känna sig välkomna är något vi alltid har haft som drivkraft. Många skulle kalla det Service men begreppet ”Värdskap” – som Jan Gunnarsson i flera år föreläst om – innefattar ännu mer.

Att inkludera Värdskapet i allt vi gör bidrar till oerhört stor kundnytta för våra uppdragsgivare.

Vi jobbar även gärna på mässor och andra publika evenemang, just med fokus på Välkomnande Värdskap!

Privata evenemang

Vi hjälper gärna privatpersoner att arrangera sina fester och mottagningar. Vare sig det gäller födelsedagar, bröllop eller andra högtidsdagar. Vår långa erfarenhet hjälper er att planera upp festen på bästa sätt, engagerad personal hjälper er sedan med det praktiska under själva genomförandet.

Vi VET att många gärna vill stå för allt själva när det gäller privata fester. Men handen på hjärtat! Är inte det allra viktigaste att du/ni tar er tid att faktiskt hinna träffa och umgås med dem som kommit för att fira er?

Representation på kontor

Att hjälpa företag med allt som har med deras representationsmåltider att göra är en tjänst vi tog fram för Alfred Berg Fondkommission redan 1984, och har utvecklat vidare sedan dess. Vi jobbade med Alfred Berg i hela 19 år (!) och har sedan dess haft flera långa samarbeten med företag, främst inom finans.

Man kan anlita oss på daglig basis, eller mer sporadiskt i samband med viktiga möten – på kontoret eller i hemmet. Det faktum att vi inte har ett eget kök utan samarbetar med ett antal utvalda leverantörer gör att vi kan anpassa oss till olika förutsättningar och erbjuda stor variation.

Konsultuppdrag

2018 gick vi in och projektledde ombyggnationen av en resturang. Det som var Bambino gjorde vi om till Gnarly Market i Tolv, Globen. 

Dekor och Retail

Vi har hjälp gallerior och köpcentrum med dekor samt paket-/värdinneservice. Bland annat skapade vi en mycket uppskattad tomtelounge och pysselhörna för alla barn i Nacka Forum.

Vi har även sedan 2013 ansvarat för hela juldekoren för O´Learys vid Tolv/Tele2 arena. 

Vi kan dekorera hela lokaler eller skapa mindre installationer. Allt utifrån samma fingertopps och servicekänsla som vi bidrar till alla våra evenemang.