OUI Kärnan

Nicki von Platen

Nicki von Platen

Ägare och VD

0709-11 75 00
nicki@oui.se

Grundade företaget 1979 och tycker fortfarande att det är lika roligt och inspirerande att få gäster att trivas! Född i Stjärntecknet Tvillingarna och är enligt de som vet en otroligt typisk ”Tvilling”. Verbal, social, gillar kombinationen av tradition och förnyelse samt intensitet omväxlande med det lugn som finns på landet i Värmland.

Marie Anderstedt

Marie Anderstedt

Produktionsledare/-redovisning

0709-11 75 01 
marie@oui.se

Utan Marie vore inte Organization Unlimited någonting! Efter snart 20 år i företaget och som Nickis ”högra hand” är Maries insatser ovärderliga. Att ”verka men inte synas” är ett bevingat uttryck som är absolut applicerbart på Marie. Hennes öga för detaljer gällande dukning, blommor, dekor är så viktigt i samband med alla de uppdrag Organization Unlimited har.

Mika Paulsson

Mika Paulsson

Produktionsledare/ -marknadsansvarig

072 – 442 21 00
mika@oui.se

Mika är den nyaste medlemmen i OUI-teamet. Hon genomförde sin LIA (lärande i arbete) hos oss våren 2021 och startade arbeta  hos oss efter sin examen i affärsutveckling inom besöksnäringen i september 2022. 

OUI Teamet

Organization Unlimiteds nyckelpersoner är Nicki och Marie samt en tight grupp med tre medarbetare som kompletterar med olika åldrar, bakgrunder och spetskompetenser. Tillsammans arbetar vi inför och under projekt då utökad kompetens behövs i olika faser av genomförandet. För att alltid kunna leverera till 100 % i både stort som smått.

 

OUI ”Extended Family”

Utöver vårt team har vi ett stort, lojalt och väldigt gediget nätverk, som vi har den stora glädjen och förmånen att kunna jobba tillsammans med.

I samband med lite större uppdrag ”utökar” vi vår kärntrupp med ett antal tidigare kollegor som gärna återvänder och jobbar tillsammans med oss när tillfälle ges. För att det är så KUL och för att vi trivs ihop. Många av dem har fullt upp i sitt ”vanliga” jobb eller sin egen verksamhet men ställer ändå gärna upp när OUI lockar med spännande projekt! 

OUI:s ”extended family” är mer än bara arbetspartners. Vi är ett väl sammansvetsat nätverk byggt på långa och värdefulla relationer!