Ja, vad gör vi – egentligen? Under ca 40 års tid har jag och mina kollegor fått den frågan. Man tycker ju att man efter alla dessa år borde kunnat formulera affärsidé på ett bra sätt, kunnat få ihop en slagkraftig ”hisspitch”. Men icke!! Vi hjälper er med det vi kan, ”inom lagliga och moraliska gränser”

Saken är den att vi älskar att göra olika saker! Att anta utmaningar, jobba i kreativa team, leverera bra service, ha enormt fokus på Värdskap, lära oss nya saker som man alltid gör när man ger sig in i nya områden. När vi nu gräver i bilder, dokument, tar del av sparade kreativa inbjudningar från otroligt många olika typer av företag och privatpersoner som vi hjälpt med olika typer av uppdrag – så blir det otroligt tydligt.

Tydliga mål – inte riktigt… Konkret affärsidé… nja Pengadriven företagare – tyvärr inte….

Kreativitet – JA! Bredd på uppdragen – UTAN TVEKAN! Härliga och lojala team – JA! Kvalitetsmedvetna kunder – ABSOLUT! Återkommande kunder – JAJJAMENSAN! Internationella uppdrag – HAR HÄNT! Kul på jobbet – HUR OFTA SOM HELST!

Ett uppdrag vi gjorde för Fazer var att 1983 ordna en konferens på tåg. Inför avresan stod vi på perrongen och delade ut olika smakprov. Härliga minnen eller hur Lotta Öhnell, Cathrin Svenson, Lotta Magnusson och Charlotta Mantell.

Då vi redan vid den här tiden verkligen gjorde väldigt olika uppdrag – fester, leta lägenheter, värdinnejobb, utförde veckovisa städuppdrag, bl a på Tom Böttigers reklambyrå BRO, hade jobben för Hasse Wallman (som vi redogjort för i #tbt2) etc så ville vi på något sätt illustrera detta.

Därför bokade vi in fotograf Thomas Engström som tog en serie bilder som på ett ”humoristiskt sätt” skulle illustrera de olika typer av uppdrag vi åtog oss. Första bilden vi tog skulle visa de olika typerna av värdinnejobb vi kunde utföra. Både Sommarvärdinna och Frackvärdinna. Det var bara det att bilden på Ami som sommarvärdinna inte var blev optimal. Det där med att raka benen var inte Amis primära fokus, vilket blev väldigt tydligt på bilderna…. Så det fick bli omtagning med Lotta och Elisabeth Norén-Lindell.

Övriga bilder såg ut så här, där den sista – blanka bilden – illustrerar att vi åtar oss allt – ”inom lagliga och moraliska gränser”. Så var det då – så är det nu!!