Bilden på mig och Lena- Carin togs för läääänge sedan av Jeppe Wikström som då bl. a. jobbade som pressfotograf.

Sedan dess har Jeppes och våra vägar korsats – på många olika sätt. Dels när han jobbade på Expressen och vi hjälpte dem med olika evenemang, bl.a. med en spännande flyttfest. och andra inte minst sedan han och Marika grundade 

bokförlaget Max Ström. Då har vi fått förmånen att hjälpa till med olika releaseevenemang, både för deckare, kokböcker och fackböcker. Men ett av våra allra roligaste uppdrag under våra år inom Event var när Max Ström producerade och gav ut ”ABBA – The Photo Book”, i april 2014, 40 år efter vinsten i Brighton. Eftersom dagen i april låg väldigt nära Bokmässan i London passade Jeppe på att hyra hela Tate Modern! Så utöver 300 specialinbjudna gäster var det ca 1 500 trogna ABBA-fans från hela världen som köpt biljetter till kvällen.

Tillsammans med tunga namn som Stockholm Business Region, Universal Music, POLAR Music International, ABBA-Museet, SAS mm som huvudsponsorer planerades projektet under lång tid. Men ju närmare man kom genomförandet, desto tydligare blev behovet av en extern resurs som fokuserade på att få ihop de olika delarna.

 Samt att också ta hand om medlemmarna i den alldeles nya ABBA-kören som kom in sent i projektet. För mig och mina kollegor på Organization Unlimited att i detta läge få förtroendet att tillsammans med Jeppe, Max Ström och alla andra aktörer genomföra denna högst speciella kväll är en höjdpunkt i vår historia.

Vårt lilla team – bestående av Marie, Mats, Urban och mig själv – gjorde en stor insats inför, under och efter festen. Vilket också bekräftades av de fina omdömen vi fick efter genomförandet. Och just att vara ett TEAM är allt som Organization Unlimited står för.

Vilket kalas, så väl ordnat! Jag är så impad av ert arbete och alla jag pratat med är så glada att de fick vara med om denna kväll. Sitter och njuter av all respons och glada tillrop från fans och besökare. Hur kan man vara så lugn mitt i allt ”kaos”, vilken njutning att få se er in action! TACK! //Mia Segolsson General manager POLAR Music International ABBA:s jubileumsfest, London 2014

Nu när allt är över och jag börjar förstå vad vi har fått vara med om är det med stor ödmjukhet och gigantisk glädje som jag kan summera vår gemensamma satsning. Tusen, tusen tack för att vi fick vara en del av den helt oförglömliga upplevelsen.//Medarrangör på Jubileumsfest för ABBA, London 2014