Organization Unlimited firar 40 år i år. En häftig känsla som också skapar stor stolthet över den spännande resa vi fått vara en del av. Inte minst med tanke på att vi under 2019 satsar stort och har växlat upp ordentligt! Dels genom vår flytt till nytt kontor, dels genom att vi fått nya unga och engagerade kollegor och inte minst genom att vi haft en mer intensiv sommar/augusti än på många år!! Dessutom har vi glädjen att ha två praktikanter under hösten – även det väldigt spännande. En inom projektledning och en inom dekor. I samband med att jag – inför deras praktikstart – berättade en del om vår historia kom jag att visa en bildmapp från ett jobb vi gjorde för många år sedan – närmare bestämt runt 1996. Ett väldigt speciellt event – på många olika sätt.
Uppdragsgivare var TV4, eventet skulle vara en ”riktig” Bingo Lotto-kväll i Stockholm och det var över 500 gäster. Och på scen var – Sven Ingvars! Vid den tidpunkten var bandet inte alls lika ”heta” som de varit därefter, utan det var vänner till mig – Anders Nilsson, Lars Hassler och Olle Axelsson som hade en relation till dem och bokade in dem på olika tillställningar – samt ordnade resor till Verbier tillsammans med Sven- Ingvars. Jag tror att det var av den anledningen vi kom att boka in dem till den här kvällen.
Men idag – när Sven-Erik är borta (liksom två av de övriga personerna i bandet) och med min och företagets engagemang i Borgvik i Värmland, vårt egna projekt Ljus och Kultur i Borgvik, vår kontakt med både Oscar Magnusson och Johanna Magnusson så blir det en helt annan känsla när bilderna helt plötsligt dök upp.
Loket var ungefär precis så bestämd som man sett honom i TV och Bingo Berra blev en positiv bekantskap. Än idag dricker vi då och då kaffe ur våra Bingo Lotto-muggar och tänker tillbaka på en väldigt spännande kväll och ett oförglömligt event.