I tisdags var jag och min kollega Amanda på en intressant frukost-föreläsning på Ledarstudion. Föreläsare var Stefan Einhorn. Det var en föreläsning om att många forskningsbevis bekräftar att vi mår bättre av att göra gott för andra.

Stefan berättade – med inslag att underfundig humor – om olika händelser i hans liv som påverkat honom och andra personer han mött. En av de berättelser Stefan delgav oss handlade om en dam, som för många många år sedan träffat Stefans pappa Jerzy Einhorn. Hon berättade hur en så liten handling, som att en kort stund ta någons hand kan påverka ett helt liv. Så var det för henne, och den som tagit hennes hand på ett sjukhus var Stefans pappa Jerzy.

Denna berättelse väckte många minnen hos mig. I början av vår verksamhet gjorde vi några uppdrag just för pappa Jerzy. Jag letade fram det tackbrev han skickade och slogs av att hur träffsäkert han beskriver vårt sätt att arbeta – och vilken skillnad det gjorde för hans affärsmöte. Det var kännetecknande för Organization Unlimited 1991 – precis som det fortfarande är 2019.

I våra visitkort står det ”Vi älskar att skapa personliga, välkomnande miljöer, alltid med gästen i centrum” och så är det verkligen.

Ett annat brev (vad TREVLIGT det var att få personliga tackbrev:-) förstärker hur man som kund upplever ett event vi arrangerat, eftersom vi alltid är mer på plats och är delaktiga i alla moment. Läs gärna själva!

”Ni har haft förmågan att förstå våra intentioner och i linje med dem kommit med djärva och fantasifulla, praktiska och ekonomiska förslag. Under de två år vi samarbetat med er har vi speciellt uppskattat Er förmåga att bjuda på er själva, som gör att varje kontakt med Er är en positiv och angenäm upplevelse.”

Så klockrent sammanfattat!! Än idag arbetar vi tillsammans med Kalin Thordén, fast idag heter de Kalin Setterberg Data.