Apoteket

oui event kund apoteket

Apoteket 2010

Organization Unlimited har de senaste åren genomfört ett antal stora och lite mindre uppdrag för Apoteket AB. I juni 2010 skulle Apotekets VD sedan 11 år tillbaka avtackas.         Många gäster och näringslivsrepresentanter fanns bland de närmare tvåhundra personer   som skulle avtacka ”Kapten Carlsson” – som det stod på inbjudan. På bilden är det socialminister Göran Hägglund som tackar Stefan för gott arbete under många år. 

I Apotekets egna lokaler skapade vi en marin miljö, med koppling till text och layout i inbjudan, något som var mycket uppskattat.   

I mars 2011 hade vi ett nytt uppdrag med samma karaktär då vice VD Marianne Dicander Axelsson avtackades – en då skapade vi en rosa inramning, för att förmedla samma känsla som inbjudan till evenemanget gjorde. 

Återkoppling från vår uppdragsgivare: Tack för igår, det blev verkligen lyckat. Har hört många positiva kommentarer om att det såg fräscht och trevligt ut. Marianne Dicander uppskattade tavlan hon fick också, visste direkt var hon skulle hänga den. Och allt klaffade perfekt. 

Färdigheter

Upplagt på

januari 30, 2018