Nordea

oui event kund Nordea

Nordea 2009 

På uppdrag av Albert Produktion fick vi vara med om ett fantastiskt roligt uppdrag i maj 2009. ”Albert” (som egentligen heter Angelica) hade ett stort och omfattande uppdrag för en grupp nordiska deltagare från Nordea. Evenemanget skulle avslutas med middag och dans på Junibacken, museet som är skapat för att hedra Astrid Lindgrens underbara sagovärld. 

Vårt uppdrag var att ”förädla” miljön så att den passade kundens evenemang, men ändå behöll sin känsla av lekfullhet och glädje. Vi började med att få grepp om det vi alltid värnar om mest – flöden och värdskap!  

Dessa nyckelord avgör sedan HUR vi disponerar lokalen och skapar en fungerande logistik där drink, matsalens dukning, kaffe, barer, scen mm hamnar på rätt ställe för antalet gäster och ett minimum av köer och onödiga ”proppar” under kvällen.  

När vi bestämt hur vi skulle göra släppte vi loss fantasin och skapade en miljö med stora härliga dekorinslag, pastellfärgade mattor, en kullerstensmatta ovanpå stenplattorna på terrassen för att få mer ombonad känsla där, soffgrupper, färgglada lampor och dukar i matsalen, underbara växter med blomsterinslag gjorda av Hässelby Blommor och mycket mycket mer.  Ni kan se hur det blev på en av ”före/efterbilderna” som finns bildspelet under fliken ”Vad vi gör”. 

Återigen var den största utmaningen tiden! Museet var öppet för allmänheten som vanligt, och efter stängning skulle vi på några korta timmar få till en ganska omfattande förändring i lokalerna.  Junibackens personal är dock underbar att jobba tillsammans med, så vi fick allt stöd vi kunde önska under vårt arbete.   

Junibacken har flera gånger fått utmärkelser och nomineringar som en av Sveriges bästa arbetsplatser. Därför är vi extra stolta över att Junibackens dåvarande VD Thomas Lundqvist imponerades så av vårt arbete. Till sina kollegor sade han: -”Organization Unlimiteds personal är ju elektrisk” och syftade då på den energi, intensitet, glädje och engagemang som alla våra medarbetare utstrålade. 

Färdigheter

Upplagt på

januari 30, 2018